09.01.2024

Η νέα χρόνια στο Socca League ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στις εγκαταστάσεις στο Minotavros Soccer club στον Ταύρο και στο Thunders FC στο Αιγάλεω. Αρχικά,  στο Ταύρο ήρθαν αντιμέτωποι οι Ανίκητος Νίκαιας με τους Liosantos.

Για τους Ανίκητους Νίκαιας, το ματς αυτό είχε μεγάλη συναισθηματική αξία. Κατά την περίοδο των γιορτών, ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας έφυγε από την ζωή και για το λόγο αυτό οι δυο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην αρχή του παιχνιδιού, με τον αρχηγό της ομάδας να σηκώνει ψηλά την φανέλα του συμπαίχτη τους. Πρόκειται αναμφίβολα για μία εξαιρετική κίνηση, την οποία σεβάστηκαν όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στην εγκατάσταση!

Ο αγώνας ξεκίνησε με φαβορί τους Liosantos, οι οποίοι με πρωταγωνιστή τον Καραμάνη βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο  με 0-4. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, αλλά οι παίχτες από την Νίκαια βρήκαν 3 γκολ, με τον αρχηγό Βαζαίο να αφιερώνει ένα από αυτά στον χαμένο συμπαίχτη τους στην κάμερα της διοργάνωσης. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά γιατί τα χατ-τρικ των Καραμάνη, Φούντα και Μήτρος έκαναν το τελικό 3-11.

Αυτός ο αγώνας συμπυκνώνει την ευγενή άμιλλα που είναι σκοπός της επίσημης λίγκας του mini ποδοσφαίρου στη χώρα μας!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo