20.11.2023

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να συνέπεσε με μία περίοδο κακοκαιρίας, για τη χώρα, αλλά οι ομάδες του Socca League έβαλαν τα δυνατά τους σε όλη την Ελλάδα και μας χάρισαν μεγάλα ματς για πολλοστή φορά!

Στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην εγκατάσταση Calcetto, το πρωτάθλημα έχει πάρει ήδη “φωτιά”, με τον Εθνικό να βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς αφού κέρδισε στο ντέρμπι την ομάδα Μασταμπάς Old School με σκορ 7-3, αλλά οι Πιγκουίνοι με τους Ροκαμπιλάδες (κέρδισαν στο άλλο μεγάλο ντέρμπι τους Βενεδι-κτήνους με σκορ 3-2) ακολουθούν στη 2η θέση με 15. Στην 3η θέση ισοβαθμούν οι Μπακαλιάροι και η ομάδα Μασταμπάς Οld School με 12 βαθμούς, κάτι που δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι γεμάτη εκπλήξεις!

H πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, παρά το ότι ο άσχημος καιρός και οι χαμηλές θερμοκρασίες είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή ορισμένων αγώνων. Τα Σαλάμια ήταν εξαιρετικά απέναντι στην ομάδα Κατάντια, με το χορταστικό σκορ 11-5 να τα λέει όλα!

Στην εγκατάσταση River Camp των Αθηνών, τα παιχνίδια ήταν εκπληπτικά, με την ομάδα Panellinios να σπάει το αήττητο της Original μετά τη νίκη του με 2-0 και να θέτει έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για την 1η θέση. Χορταστικό ήταν και το ματς των ΒΒΗ με τους Crossasuna, με τους πρώτους να επικρατούν με 6-4. Γιώτης και Τσάλας πέτυχαν από 2 γκολ για τους ΒΒΗ και είχαν έτσι σημαντική συνδρομή στη νίκη που τους δίνει σημαντικό προβάδισμα για την εδραίωση της παρουσίας τους στην τριάδα. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα στην εγακτάσταση:

Fordsburg-KMC Parody 8-5

Shpartallimi-Apoel 9-1

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo