14.11.2023

Στην επίσημη λίγκα του mini ποδοσφαίρου, το πρωτάθλημα ρολάρει! Ήδη η Αθήνα έχει φτάσει σε φουλ αγωνιστική εξέλιξη, με τις ματσάρες να κρίνονται με γκολάρες και απρόσμενη εξέλιξη στα τελευταία λεπτά!

Στο River Camp η ομάδα Shpartalimi κέρδισε την ASAP Hola μετά από ένα συναρπαστικό ματς με σκορ 5-3, ενώ έσπασαν καρδιές στον αγώνα Crossasuna  – Aston Titlon που ολοκληρώθηκε με σκορ 6-5.

Στο Ρέθυμνο, και συγκεκριμένα στην εγκατάσταση Calcetto διανύουμε τα μέσα της Α’ Φάσης, εκεί όπου οι Ιντερνασιονάλ κέρδισαν του Κρεπάλ με ένα γκολ διαφορά. Ο Εθνικός φιγουράρει 1ος στον όμιλο των 14 ομάδων της πόλης της Κρήτης μετά την επικράτησή του έναντι του Μασταμπά, που είναι πλέον στη δεύτερη θέση. Σε άλλα εξαιρετικά ματς της αγωνιστικής, Galacticos – Μπακαλιάροι 8-9 και Κάρμα Φάρμα – Πιγκουίνοι 3-4.

Στην Θεσσαλονίκη η διοργάνωση κάνει και αυτή την πρεμιέρα την ερχόμενη βδομάδα στις εγκαταστάσεις του Joga Bonito και του Μακεδονικού, ενώ και η Πάτρα έχει φιλοξενήσει τα πρώτα ματς στα γήπεδα της εγκατάστασης Rossoneri!  Oι υπόλοιπες πόλεις ακολουθούν σταδιακά μέχρι τον Δεκέμβρη, όπου θα έχουμε πλήρη δράση!!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo