10.11.2023

 

Η επίσημη Ελληνική λίγκα του mini ποδοσφαίρου είναι εδώ!

Το Socca League Greece ξεκίνησε τη δράση του σε Αθήνα και Ρέθυμνο, με τις δύο αυτές πόλεις να κάνουν τη σέντρα και τις υπόλοιπες να είναι έτοιμες να καλωσορίσουν τις ομάδες τους. Συγκεκριμένα, το πρωτάθλημα διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στη Ρόδο, στην Χαλκίδα, στη Ναύπακτο, στα Ιωάννινα, στο Βόλο, στο Αγρίνιο και στην Άρτα.

Οι San Antonio, μία από τις πλέον ποιοτικές ομάδες των Αθηνών επικράτησε επί των Φλορεντίνα, με το εμφατικό 16-1, ενώ οι Αλάνα κέρδισαν με σκορ 9-3 την ομάδα των Τραμπάλα FC.

Στο Ρέθυμνο, ομάδες όπως ο Εθνικός, οι Μασταμπάς Old School, οι Πιγκουίνοι, οι Ροκαμπιλάδες, οι Μπακαλιάροι, οι Platanos Tours, οι Karma & Farma, οι Βενεδικτήνοι, οι Galacticos, οι Inetrnasionale Rethymno Π.Κ., οι ALEXX STREET COFFEE, οι Κρεπάλ, οι LOS BOSTEROS και οι BARS F.C. μπήκαν πανηγυρικά στους αγώνες!

Το πρωτάθλημα Socca League Greece είναι το επίσημο μέλος της International Socca Federation / Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μίνι ποδοσφαίρου και πρόκειται για τον μεγαλύτερο φορέα mini ποδοσφαίρου (6×6) στην Ελλάδα καθώς συνολικά διεξάγει διοργανώσεις σε 20 ελληνικές πόλεις και είναι υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας, επίσημου μέλους της ΕΠΟ για το ποδόσφαιρο μικρών διαστάσεων στην Ελλάδα.

H επίσημη Ελληνική λίγκα Socca Greece έχει δύο ισότιμες διοργανώσεις:

Το Socca League Greece (ανοιχτή Πανελλήνια διοργάνωση στο 6×6)

Το ΟΠΑΠ Unileague (Πανελλήνια φοιτητική διοργάνωση 5×5).

Η κορυφαία διοργάνωση του κόσμου σε επίπεδο ομάδων (club teams), φιλοξενεί ομάδες από όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους και τις κορυφαίες ομάδες όλων των ελληνικών πόλεων. Δικαίωμα συμμετοχής από την Ελλάδα έχουν οι 2 φιναλίστ της κατηγορίας Socca Premier League από κάθε σεζόν από κάθε πόλη αλλά και οι ομάδες της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης του ΟΠΑΠ Unileague.

Την φετινή σεζόν το Socca Champions League θα λάβει χώρα στο Maribor της Σλοβενίας σε ιδιαίτερα υψηλά οργανωτικά στάνταρ.

 

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo