🇨🇾 Η Limassol FC είναι μία ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Socca League και αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από φοιτητές με καταγωγή από τη Λεμεσσό!

🥇 Έχοντας ...θέσει ως βασικό τους στόχο το Final Four της Summer season, οι Κύπριοι δείχνουν καλά σημάδια και βρίσκουν σιγά σιγά ρυθμό, έχοντας 2/2 στα τελευταία τους παιχνίδια!

🏆 Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για την τελική φάση της Socca League τον Σεπτέμβριο!

🏆 Πρωταθλητές Socca League winter Θεσσαλονίκης οι Cometas!

☄️ Η Cometas FC, ιστορική και πρωταγωνίστρια ομάδα τόσο στον Ελληνικό αλλά και τον Διεθνή χώρο του socca, κατέκτησε ...τον τίτλο της χειμερινής Socca League στη Θεσσαλονίκη!

🔝 Με τη συμμετοχή και Ελλήνων διεθνών ( Φούσκας, @n.benechoutsos ) , οι Cometas κατάφεραν με αυτό τον τίτλο να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην πανελλήνια τελική φάση της Socca League, αλλά και στο Socca Champions League 2024!

🟣 Στην πρεμιέρα της Socca League summer στην Αθήνα, οι «Άχρηστοι» επικράτησαν στις λεπτομέρειες απέναντι στους «Limassol FC» με 4-3, ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές τους ...υποχρεώσεις! #soccaleaguegreece #football #greekfootball #socca

“Πάντα υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που ενσωματώνονται στην ομάδα και τα τελευταία χρονιά μας έχουν επιτρέψει μια διακριτική ανανέωση σε σχέση με την πρώτη ...μεγάλη επιτυχία της ομάδας στο Ρέθυμνο το 2017, χωρίς να στερήσει από την ομάδα την διατήρηση της σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο.”

🟣 Καθώς το πρωτάθλημα SOCCA League φτάνει στους τοπικούς τελικούς σε όλη την Ελλάδα, ο Αλέξανδρος Καρκαλέτσης μίλησε με τον προπονητή της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου, Γιώργο Μπαστάκη ( @bastakisgiorgos ) τόσο για την προσωπική του εμπειρία στον θεσμό, όσο και για τις προθέσεις του, αναφορικά με την κατάρτιση του roster της Ελληνικής ομάδας.

🔵 Διαβάστε περισσότερα στο soccaleague.gr ⚪️

😅 Αυτός ο φίλος που ακόμα και να μην παίζει, είναι σαν να παίζει!#soccaleaguegreece #socca #football #friends #team

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo