27.02.2024

Οι ματσάρες για τη φάση των “16” στο Socca League συνεχίζονται και όλοι απολαμβάνουν το θέαμα και απο το διαδίκτυο!

Στην τελευταία αναμέτρηση για την φάση των 16 στο Minotavros Soccer Club των Αθηνών ήρθαν αντιμέτωπες η La Coruna με την Liosantos.

Στο ματς αυτό, φαβορί της αναμέτρησης θεωρούνταν αρχικά οι γηπεδούχοι La Coruna, οι οποίοι είχαν αρκετούς φιλάθλους στο  να παρακολουθούν το νοκ-αουτ παιχνίδι από την ζωντανή μετάδοση στο Socca Greece TV. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μήτση, Αγγελοπουλο και τον Κοντίδη από τους “Ισπανούς” να βοηθούν την ομάδας τους να προηγηθεί με 3-0 στα πρώτα 10 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι βάζουν τις βάσεις για την πρόκριση στους 8 της Αθήνας, αλλά η Liosantos δεν τα παράτησε.

Έτσι, πριν συμπληρωθούν τα 20 λεπτά στο πρώτο μέρος είχαν καταφέρει να περάσουν μπροστά στο σκορ με 4-5, με το show του Πεπόνα που πέτυχε χατ-τρικ και με τα δυο πολύ όμορφα γκολ του Σκλάβου από μακρινή απόσταση. Με τον τρόπο αυτό έδωσαν ελπίδες και πάλι στην ομάδα τους!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η La Coruna έπρεπε να αλλάξει αρκετά πράγματα και ιδιαίτερα να βελτιωθεί αμυντικά. Αυτό συνέβη, με αποτέλεσμα να μη δεχτούν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η επίθεση των γηπεδούχων συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και οι Κοντίδης και Αγγελόπουλος πέτυχαν χατ-τρικ για να κλειδώσουν την πρόκριση στα προημιτελικα χωρίς να αγχωθούν παραπάνω. Η La Coruna με το εξαιρετικό δεύτερο μισό και τη νίκη με σκορ 7-5 έδειξε ότι είναι ένα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης που μπορεί να προκαλέσει ζημιές.

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo