01.09.2023

Η Socca League Greece ξεκινάει τις εγγραφές της σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Βόλο, Ρόδο, Ναύπακτο, Ρέθυμνο, Άρτα, Χανιά, Αγρίνιο και Χαλκίδα.

Αναμένεται λοιπόν να κλέψει τις καρδιές των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων!

Εκατοντάδες ομάδες mini ποδοσφαίρου θα ενταχθούν επισήμως στο δίκτυο της Socca με σκοπό είτε την διασκέδαση είτε τον Πρωταθλητισμό, αναλόγως των στόχων κάθε ομάδας και κάθε παρέας που συμμετέχει.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ: Αίτηση συμμετοχής

Οι αγώνες της 1ης σεζόν θα ξεκινήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου.

Συνεργαζόμενες εγκαταστάσεις Socca League Greece

Εγκαταστάσεις:

Αθήνα: 1.SEF Soccer Club, 2. Minotavros Soccer Club, 3.River Camp, 4.Bolaloca Soccer Club 

Θεσσαλονίκη: 1.Joga Bonito Sports Club, 2.Μακεδονικός

και για όλες τις πόλεις αναλυτικά δείτε εδώ.

 

Έπαθλα:

  1. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος Socca League έχει έπαθλο 1.500€ μετρητά και δωροεπιταγή 500€ από την Umbro και ο Δευτεραθλητής Ελλάδος Socca League έχει έπαθλο δωροεπιταγή 500€ από την Umbro.
  2. Ο Πρωταθλητής κάθε πόλης έρχεται με τα έξοδα καλυμμένα στην Πανελλήνια Τελική Φάση της Αθήνας. Ο Πρωταθλητής της Αθήνας ο οποίος εκ των πραγμάτων δεν απολαμβάνει το προνόμιο του δωρεάν ταξιδιού, έχει μια δωροεπιταγή αξίας 1.000€ από την Umbro. Οι δωροεπιταγές της Umbro της περίπτωσης i. και ii. Λειτουργούν αθροιστικά σε περίπτωση που αφορούν την ίδια ομάδα (Πρωταθλήτρια Αθήνας)
  3. Οι φιναλίστ κάθε σεζόν κάθε πόλης έχουν δικαίωμα συμμετοχής (με δικά τους έξοδα) στο Socca Champions League, την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση miniποδοσφαίρου.

 

Socca League Greece και Παγκόσμια Ομοσπονδία mini ποδοσφαίρου:

Η Socca League Greece, συμπεριλαμβάνοντας και το ΟΠΑΠ Unileague Greece αποτελεί το επίσημο συνεργαζόμενο Πρωτάθλημα της χώρας όσον αφορά την SOCCA.

Ως εκ τούτου:

  1. Οι κορυφαίοι παίχτες της διοργάνωσης επιλέγονται και συμμετέχουν στα camps προεπιλογής της Ελληνικής Ομάδας Minifootball που εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις. Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ένας παίχτης στην Ελληνική Ομάδα, οφείλει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 6 πραγματικές συμμετοχές στην διοργάνωση της SoccaLeague Greece ή του ΟΠΑΠ Unileague της τρέχουσας σεζόν.
  2. Οι καλύτερες ομάδες από κάθε πόλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Socca Champions League, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση mini ποδοσφαίρου. Από κάθε σεζόν, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 2 πρώτες ομάδες της πόλης και αν στις δύο σεζόν του ίδιου έτους έχουμε κοινές ομάδες, τότε το δικαίωμα εκτείνεται και στον 3ο και 4ο της κάθε σεζόν της κάθε πόλης. Συνολικά δηλαδή 4 ομάδες από κάθε πόλη δικαιούνται να συμμετάσχουν στο Socca Champions League.

 

Ιδιότητα παίκτη:

Κάθε παίκτης που εγγράφεται στη Socca League Greece αποκτά αυτόματα δελτίο Socca το οποίο είναι και ηλεκτρονικό και έντυπο.

Ο παίκτης αποκτά δελτίο / ατομικό προφίλ σε application της διοργάνωσης με πλήρη στατιστικά ομάδων και αγώνων όπως ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα στο άθλημα του mini ποδοσφαίρου.

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo