07.12.2023

Εκπληκτικά ήταν και πάλι τα ματς στο River Camp για το πρωτάθλημα Socca League των Αθηνών, τα οποία μεταδόθηκαν σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της επίσημης Λίγκας του mini ποδοσφαίρου!

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ashton United και Άγιο Κωνσταντίνο έληξε με σκορ 3-8. Η ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου, που ήταν και το αουτσάιντερ του παιχνιδιού, κατάφερε από την αρχή να προηγηθεί και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, παρότι η Ashton United μείωσε τη διαφορά των γκολ στο ένα, λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Χατ-τρικ ελιχαμε επίσης με τον Γρηγοριάδη και τον Λουκά για την ομάδα των νικητών.

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στην BBH και την Original, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου που γίνεται στο River Camp. Οι BBH, περσινοί πρωταθλητές του ΟΠΑΠ Unileague, κατάφεραν να δείξουν από την αρχή ότι θέλουν παραπάνω τους 3 βαθμούς για να βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Ο Τασιούδης με χατ τρικ από τους ΒΒΗ και ο Κουλάι με χατ τρικ από τους Original ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Στα τελευταία 10 λεπτά οι Original βρέθηκαν πίσω με 7-4, κατάφεραν να βρουν 2 γκολ και να μειώσουν σε 7-6 αλλά δεν πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στον χρόνο που τους απέμενε.

 

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo