22.11.2023

Ο Στράτος Φούσκας αποτελεί μία εγγυημένη επιλογή για την αγωνιστική απόδοση των Cometas από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο για το mini ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή τους αρχικά στο ΟΠΑΠ Unileague και πλέον στο Socca League τους κάνει να έχουν επιπλέον κίνητρο για να επιστρέψουν στο Socca Champions League, από το οποίο έχουν πλέον πλούσιες εμπειρίες: «Στο Μάριμπορ πήγαμε για 2η φορά και το επίπεδο της διοργάνωσης είχε αναβαθμιστεί πλήρως από τη μία χρονιά στην επόμενη. Οι ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές με τους «16» και είχαν μάλιστα και αρκετούς διεθνείς που έχουμε αντιμετωπίσει με την ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου. Περάσαμε στους «16» και εκεί αποκλειστήκαμε από τους φιναλίστ της διοργάνωσης. Οι Cometas όμως δείχνουν ότι είναι μία σταθερή δύναμη, αφού και στο τουρνουά της Κίνα βγήκαμε 4οι, άρα μπορώ να πω ότι εκπροσωπούμε επάξια την Ελλάδα μας».

Για τον ίδιο, η παρουσία του στο Socca League είναι η εκπλήρωση των προσδοκιών του: «Το να βγαίνεις με την ομάδας σου, την παρέα σου, τους φίλους σου και να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι τρομερή εμπειρία. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που εκπροσωπώ και την ομάδα μου και τη χώρα μου και ελπίζω στο μέλλον να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις».

Η γνώμη του για το Socca League και την επίσημη λίγκα του mini ποδοσφαίρου;: «Η διοργάνωση έχει ένα καλό επίπεδο και έχουμε μεγάλη διάθεση να ζήσουμε το πρωτάθλημα στον όμιλο μας. Μας αρέσει η ανάπτυξη του Socca League γιατί πάντοτε ένα επιπλέον κίνητρο είναι η κλήση στην Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου και έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν δύο διοργανώσεις, μαζί με το ΟΠΑΠ Unileague για να βάλουν τα δυνατά τους.»

Ποιος είναι όμως ο φετινός στόχος για τους Cometas;: «Ο στόχος για τους Cometas είναι  να χαιρόμαστε το παιχνίδι και να περνάμε καλά, σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνουμε μέρος. Από εκεί και πέρα, επειδή όλοι είμαστε πρωταγωνιστές, θέλουμε τη διάκριση και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος, προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει».

Στον Στράτο Φούσκα λείπει ήδη η Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου, αλλά θεωρεί ότι η συμμετοχή στο Socca League της χώρας μας είναι η κατάλληλη απάντηση μέχρι να υπάρξουν και πάλι οι υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης»: «Μου λείπει ήδη η ομάδα μας και η εμπειρία από το παγκόσμιο κύπελλο Socca, αλλά στο μεταξύ οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το Socca League, προκειμένου να βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο. Πρέπει να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας με τις προπονήσεις και την καλή μας φυσική κατάσταση, για να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο μέχρι τις κλήσεις του προπονητή μας, Γιώργου Μπαστάκη. Μην ξεχνάμε ότι θέλουμε να φέρουμε μία μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας».

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo