24.11.2023

Το τέλος της εβδομάδας έφερε και χορταστικό θέαμα στο Socca League, με τα ματς να κρίνονται στο τέλος και τις μάχες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση!

Στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, ξεχώρισε η ντερμπάρα ανάμεσα στα Σαλάμια και τους Armaκεδων, με τους πρώτους να κερδίζουν με σκορ 8-7, σε ένα χορταστικό ματς με 15 γκολ!

Στην Αθήνα, το μεγάλο ντέρμπυ Shpartalimi-BBH βρήκε ως νικητές τους τυπικά γηπεδούχους με σκορ 4-2, σε ένα αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του!

Εξαιρετικό και το ματς Pumas-Havana 6-5, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη και να κακαταφέρνουν τελικά οι Pumas να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Δημήτρης Ζαχαρίας που πέτυχε 5 γκολ και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

Ισοπαλία είχαμε (2-2) στον αγώνα Blue Diamonds-Δονιώτικο, με τις δύο αυτές ομάδες να απολαμβάνουν το ματς, κάτι που έκανε και ο κόσμος που το παρακολούθησε σε livestream από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης.  Οι Blue Diamonds έδειχναν να κρατούν τη νίκη, αλλά ο MVP της αναμέτρησης, Τζουλιάνο Μάρκου ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα!

Το Σαββατοκύριακο, το Socca League φέρνει νέα ντέρμπι και περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες ματσάρες!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo