20.03.2024

Για πρώτη φορά έχουμε πρωταθλητή στην Αθήνα στην χειμερινή περίοδο του Socca League και αυτή είναι η San Antonio!

Το σύνολο που έχει φτιάξει ο αρχηγός Νικολά Λαμπάι κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Από το 2017 που δημιούργησε την ομαδα του ως μια παρέα τώρα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του μίνι ποδοσφαίρου στην Αθήνα. Και οι στόχοι του; Ακόμα μεγαλύτεροι…

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο πολύ δυνατό 5λεπτο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού της San Antonio την κατοχή και τις φάσεις τις είχαν οι τυπικά γηπεδούχοι στο Sef Soccer Club παίχτες του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως λέει ότι αν χάνεις ευκαιρίες θα τιμωρηθείς και έτσι έγινε. Αυτογκόλ από κόρνερ και τελείωμα σε κενή εστία του Σινομάτι μετά από μια εξαιρετική εκδήλωση επίθεσης και 0-2 η San Antonio στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρει αντίδραση ο Άγιος Κωνσταντίνος γιατί οι αντίπαλοι του είχαν στην εστία τον καταπληκτικό Αλέξανδρο Φλώρο (δεύτερος τερματοφύλακας της Ελληνικής Ομάδας Mini Football στην Socca World Cup της Γερμανίας) ο οποίος έχει τεράστια ευθύνη για την κατάκτηση και θα τον λέγαμε MVP του τελικού.

Αν δεν μπορείς να βρεις γκολ σε καμία ευκαιρία σου μια τόσο ποιοτική ομάδα όσο η San Antonio θα σε τελειωσε. Έτσι, κατάφερε να κάνει το 0-5 μέχρι το 40ο λεπτό και να κάνει το τελευταίο 10 λεπτό διαδικαστικό. Χατζης, Βλάμης και Σινομάτι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ήταν οι σκορερ που κλείδωσαν το τρόπαιο.

Το τελικό σκορ 1-6 διαμορφώθηκε από ένα γκολ του Τζαφέρι και το πρώτο για τους δευτεραθλητές από τον Κόκα.

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo