24.01.2024

Το Socca League έχει πάρει πλέον ρυθμό και στο 2024, με την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται αδιάκοπα, με τη Θεσσαλονίκη να συνεχίζει το πρωτάθλημα της με απολαυστικά παιχνίδια!

Σε ένα από αυτά, οι Blanquiazules κέρδισαν τα Αλάνια με σκορ 8-1. Ο Ισαακίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, αφού πέτυχε 5 γκολ και πήρε σπίτι του τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Και στην Αθήνα, οι αγώνες έχουν τρομερό ενδιαφέρον! Οι Nolan επικράτησαν με το εμφατικό 15-4 επί των Ανακάσα. Λαχανάς (6) και Λέτσιος (3) Τσιαγκλής (3) ήταν αυτοί που βομβάρδισαν με γκολ τα αντίπαλα καρέ και πανηγύρισαν τους άνετους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σε ένα ματς με … μπασκετικό σκορ στο SEF Soccer Club, οι Sun Sittizens κέρδισαν του Ανακάσα με σκορ 17-10, με τους τελευταίους να δείχνουν εμφανώς τα σημάδια της αγωνιστικής τους ανάκαμψης.

Το αρχικό 9-0 από τους τυπικά γηπεδούχους έδειξε την κατάληξη του αγώνα, με τη συνέχεια να φέρνει τις άμυνες των δύο ομάδων σε πλήρη χαλάρωση, με αποτέλεσμα τα γκολ να πέφτουν βροχή!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo