15.03.2024

Το ζευγάρι του τελικού είναι γεγονός για την χειμερινή περίοδο του Socca League της Αθήνας!

Άγιος Κωνσταντίνος και San Antonio είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά το τρόπαιο στο River Camp στις Αχαρνές.

Πριν από αυτό όμως, οι τυπικά γηπεδούχοι του τελικού κατάφεραν να ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο της Kul Elna η οποία ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι κατάφερε μόνο να προηγηθεί στο 9ο λεπτό και από εκείνο το σημείο και μετά η παρέα του Άλκα έκανε τον ημιτελικό πολύ πιο εύκολο από ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον Άγιο Κωνσταντίνο να προηγείται με 4-1 και το άγχος του φαβορί που είχαν στην αρχή έφυγε από πάνω τους. Το ίδιο συνεχίστηκε να συμβαίνει και στο δεύτερο μισό, με τον Άγιο Κωνσταντίνο να σταματάει στα 9 τέρματα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 9-1.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του τελικού, η San Antonio δυσκολεύτηκε λίγο παραπάνω για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Sphartallimi. Κατάφεραν να προηγηθούν με 0-3 στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά οι αντίπαλοι τους δεν τα παράτησαν και μείωσαν σε 2-3 λίγο μετά την εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου. Το χατ-τρικ του Τζαφέρι όμως ήταν αρκετο για να στείλει την San Antonio στο τελικό και ο αρχηγός της, Λαμπάι, να συνεχίσει να ονειρεύεται ότι την πρώτη κούπα του Socca League της Αθήνας θα την σηκώσει αυτός. Ο δεύτερος ημιτελικός έληξε 3-6 και ο τελικός της Τρίτης μας διαφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo