11.12.2023

Μέσα στην παγωνιά του καιρού, οι ομάδες του Socca League απάντησαν με “βροχή” από γκολ και μας ζέσταναν με το θέαμα τους!

Στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην εγκατάσταση Calcetto, οι Los Bosteros έκαναν την έκπληξη της αγνωνιστικής και σταμάτησαν στα δέκα γκολ απέναντι στους Πιγκουίνους, με τελικό σκορ το 10-1.

Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Βενεδι-Κτήνους και τους ΚΡΕΠΑΛ F.C., οι πρώτοι πηραν τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά απο ενα συναρπαστικό ντέρμπι που έληξε με σύνολο δέκα γκολ και τελικό αποτέλεσμα 6-4. Ο Βασίλης Δραμιτινός, με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ήταν ανμφίβολα ο MVP της μεγάλης αναμέτρησης, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους νικητές να πιάσουν την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία ισοβαθμούν με άλλες τέσσερις ομάδες!

Στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην εγκατάστση El Classico, είχαμε επίσης συναρπαστικά αποτελέσματα!

Το μεγάλο ματς ήταν αναμφίβολα το Μπίτας-Fanda Sea με τη συναρπαστική εξέλιξη να καταλήγει στο τελικό σκορ 4-3. Οι παίκτες της Αστραπής κέρδισαν τους Αναλώσιμους με σκορ 6-4. Οι Χαβαλένθια κέρδισαν την ΠΑΕ Σκυλιά με σκορ 7-0, ενώ άνετη ήταν και η επικράητση των Bahrain Warriors επί των Deportivo Hali με 9-3.

 

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo