05.03.2024

Δυο πολύ διαφορετικά ημίχρονα είδαμε στο Bolaloca Soccer Club στον Χολαργό για τα προημιτελικά του Socca League της Αθήνας ανάμεσα στο Δονιώτικο και την Kul Elna.

Οι φιλοξενούμενοι Kul Elna με το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσαν να κάνουν στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης βρέθηκαν μπροστά με 0-4 με δύο γκολ του Άλκετ, ενός από τους καλύτερους επιθετικούς της χειμερινής διοργάνωσης, και από ένα γκολ του αρχηγού της ομάδας και του Παναγόπουλου.

Η απόδοση του Δονιώτικου βελτιώθηκε στην συνέχεια, αλλά ο Άλκετ κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ και να διαμορφώσει το 0-5 πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός Πομπόγιατζης των Δονιωτών ήταν πολύ μόνος του, αλλά κατάφερε να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, αφού πέτυχε χατ-τρικ σε 5 λεπτά. Το ένα ήταν από μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και έβαλε και πάλι την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Στα τελευταία 10 λεπτά, η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε με 3-5 υπέρ των Kul Elna οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται για την πορεία τους στην επόμενη φάση!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo