15.11.2023

Για τους Shpartalimi, η εμπειρία συμμετοχής στο Socca League αποτελεί ένα όνειρο για διεθνή διάκριση! Η ομάδα των Αθηνών συμμετείχε στην φαντασμαγορική διοργάνωση Socca Champions League στο Μάριμπορ της Σλοβενίας και ο αρχηγός της, Αλκέτ Μούτσο, τόνισε τη βαρύτητα που είχε στην ομάδα αυτή η εμπειρία: «Ήταν φανταστική η ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία μετείχε η ομάδα μας. Το χαρήκαμε γιατί το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, η διοργάνωση ήταν εξαιρετικά στημένη και μας έδειξε ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε με μεγαλύτερη προσπάθεια το στόχο μας για διάκριση».

Η ομάδα Shpartalimi αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Socca League των Αθηνών και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του River Camp, απολαμβάνοντας και φέτος τη συμμετοχή: «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και το χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είναι ωραίο να βλέπεις τις ομάδες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και για εμάς αποτελεί κίνητρο να παίζουμε με δυνατές ομάδες. Το επίπεδο του πρωταθλήματος μας δίνει την ευκαιρία να το κάνουμε».

Τέλος, για την ομάδα, ο στόχος παραμένει η κορυφή: «Εμείς και φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα του Socca League. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι απ’ όλη την Ελλάδα, όμως για εμάς η κορυφή είναι κάτι που θέλουμε και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε! Θέλουμε να ζήσουμε και πάλι την ευρωπαϊκή εμπειρία που για μας είναι ανεκτίμητη!»

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo