13.02.2024

Το πιο αμφίρροπο ματς μέχρι σήμερα προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο Socca Greece tv στο YouTube και μας το χάρισαν δυο ομάδες από τον 4ο όμιλο του SOCCA League της Αθήνας! Το ματς Δονιώτικο εναντίον Blue Diamonds έγινε με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στην φάση των “16”.

Ο αγώνας έγινε στην εγκατάσταση Boca Loca Club στον Χολαργό και τα Μπλε Διαμάντια σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία με τον Μπαριάμι. Όμως, οι πιο έμπειροι Δονιώτες πριν καν συμπληρωθούν 6 λεπτά είχαν περάσει μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Μπαριάμι από την πλευρά των Blue Diamonds δήλωσε πριν το παιχνίδι ότι θα είναι ο MVP της αναμέτρησης και κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο και να βάλει και πάλι την ομάδα του μπροστά. Ίσως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε δει από έναν παιχτη φέτος, αν λάβουμε υπόψη και την κρισιμότητα του παιχνιδιού!

Το Δονιώτικο δεν τα παράτησε και ισοφάρισε πριν το ημίχρονo, ενώ πέρασε μπροστά με ένα τρομερό γκολ του Αναστασόπουλο από το κέντρο στην αρχή του δευτέρου μέρους. Πέντε λεπτά πριν από την λήξη του παιχνιδιού ο Μπαριάμι βρήκε το 4ο προσωπικό του γκολ και έφερε το ματς στα ίσια. Με αυτό το τρόπο, οι Blue Diamonds βρήκαν ρυθμό και πάλι και στο 47ο λεπτό προηγήθηκαν με 4-5. Παρόλα αυτά, οι Δονιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σε μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού ο Κατσιδονιώτης έφερε και πάλι τα πράγματα στην ισοπαλία με 5-5. Οι δυο ομάδες εξασφάλισαν έτσι από ένα βαθμό και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας.

Ζήστε και πάλι το ματς εδώ!

Copyright © 2024 Socca League Greece.

Designed and developed by weblab-logo